Cum arată mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai. Au trecut 9 luni de la tragedie. Tatăl victimei, distrus de durere / VIDEO

Cum arată mormântul lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai. Au trecut 9 luni de la tragedie. Tatăl victimei, distrus de durere / VIDEO

Au trecut nouă luni de la tragedia care a zguduit întreaga țară! Cum arată în prezent mormântul lui Sebi Olariu, tânărul care a murit în accidentul provocat de Vlad Pascu la 2 mai. Tatăl victimei trece prin clipe de coșmar.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În urma accidentului tragic de la 2 Mai, când doi tineri și-au pierdut viața sub roțile mașinii conduse de Vlad Pascu, părinții sunt devastați de durere!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Imagini emoționante de la mormântul lui Sebi Olariu

Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii omorâți, și-a exprimat durerea profundă prin intermediul unei postări pe TikTok, unde a împărtășit imagini emoționante de la mormântul fiului său.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Imaginile surprind locul de veci al lui Sebi Olariu, care este împodobit cu o mulțime de fotografii și amintiri aduse de familie. Florile și lumânările aprinse arată dorul nemărginit pe care părinții îl simt pentru fiul lor.

Valentin Olariu de fiecare dată când are ocazia își face drum la mormântul lui Sebi pentru a-l vizita și a-și alina, măcar puțin, durerea care nu pare să se stingă niciodată.

Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu

În cazul tragediei în care tinerii Sebastian Olariu și Roberta Dragomir au fost uciși de Vlad Pascu, familiile îndurerate au cerut despăgubiri substanțiale pentru pierderea suferită.

Pentru Sebastian Olariu, ca părți civile s-au constituit părinții, sora, două mătuși și doi bunici. Deși sumele solicitate de aceștia nu sunt cunoscute în prezent, există șanse ca despăgubirile să fie substanțiale.

În cazul Robertei Dragomir, părinții, sora și cei doi bunici ai tinerei au cerut fiecare câte cinci milioane de euro ca despăgubire. Până în acest moment, daunele cumulate solicitate de părinți și de persoanele rănite în urma incidentului ajung la impresionanta sumă de 33 de milioane de euro. De asemenea, se va adăuga și valoarea despăgubirilor solicitate de familia Olariu, care încă nu a fost stabilită.

În ceea ce privește plata despăgubirilor, responsabilitatea revine Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR). Conform informațiilor oferite de Libertatea, BAAR va achita inițial sumele către părțile civile. Ulterior, BAAR se va îndrepta împotriva lui Vlad Pascu pentru a recupera suma achitată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191