Cum arata noul sediu al Directiei Inmatriculari-Permise, din mall-ul Prahova Value Centre. Vezi programul de functionare

Cum arata noul sediu al Directiei Inmatriculari-Permise, din mall-ul Prahova Value Centre. Vezi programul de functionare

Astazi, a fost inaugurat noul sediu al directiei de permise si inmatriculari auto, in incinta mall-ului Prahova Value Centre, situat in zona Garii de Sud a Ploiestiului, langa Kaufland.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Comparativ cu vechiul sediu, unde se formau cozi uriase chiar si afara, pe trotuar, in noua locatie se asteapta ca prahovenii sa aiba parte de conditii mult mai bune, mai ales ca a fost suplimentat numarul ghiseelor deschise publicului.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Imaginile surprinse astazi au fost postate pe Facebook de subprefectul Emil Draganescu, insotite de urmatorul mesaj:

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

„Dragi prieteni,

Instituția noastră s-a angajat în fața dumneavoastră și rezultatele sunt vizibile!

Condiții civilizate, timpi de așteptare reduși, transparență totală!

De astăzi dimineață întregul Serviciu de Permise și Înmatriculări funcționează în incinta Prahova Value Center Ploiești!

Nu întâmplator, la finalul fotografiilor de la noul sediu, voi atașa și una din 2017, când prahovenii se îmbulzeau, la propriu, pentru a beneficia de obținerea, preschimbarea permiselor sau înmatricularea autoturismelor!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191