Cum arata noul sediu al Directiei Inmatriculari-Permise, din mall-ul Prahova Value Centre. Vezi programul de functionare

Cum arata noul sediu al Directiei Inmatriculari-Permise, din mall-ul Prahova Value Centre. Vezi programul de functionare

Astazi, a fost inaugurat noul sediu al directiei de permise si inmatriculari auto, in incinta mall-ului Prahova Value Centre, situat in zona Garii de Sud a Ploiestiului, langa Kaufland.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Comparativ cu vechiul sediu, unde se formau cozi uriase chiar si afara, pe trotuar, in noua locatie se asteapta ca prahovenii sa aiba parte de conditii mult mai bune, mai ales ca a fost suplimentat numarul ghiseelor deschise publicului.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Imaginile surprinse astazi au fost postate pe Facebook de subprefectul Emil Draganescu, insotite de urmatorul mesaj:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Dragi prieteni,

Instituția noastră s-a angajat în fața dumneavoastră și rezultatele sunt vizibile!

Condiții civilizate, timpi de așteptare reduși, transparență totală!

De astăzi dimineață întregul Serviciu de Permise și Înmatriculări funcționează în incinta Prahova Value Center Ploiești!

Nu întâmplator, la finalul fotografiilor de la noul sediu, voi atașa și una din 2017, când prahovenii se îmbulzeau, la propriu, pentru a beneficia de obținerea, preschimbarea permiselor sau înmatricularea autoturismelor!”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191