Cum arată pieptul Loredanei Groza, fără filtre și machiaj. Pielea o dă de gol că a sărit de 50 de ani!

Cum arată pieptul Loredanei Groza, fără filtre și machiaj. Pielea o dă de gol că a sărit de 50 de ani!

Cu siguranță Loredana Groza este într-o formă de zile mari la cei 53 de ani pe care îi are. Cântăreața, una dintre cele mai apreciate prezențe artistice din România, își uimește necontenit fanii, lăsând câteodată la vedere mai mult decât ar trebui. Dar iată că, un mic detaliu arată că nu totul este ceea ce pare.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Loredana Groza nu mai are nevoie de nici o introducere, fiind de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. Mai mult decât atât, cântăreața este într-o formă de zile mari la cei 53 de ani pe care îi are și pare că nu a îmbătrânit.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Loredana Groza publică des fotografii și videoclipuri în mediul online pentru a își ține fanii la curent cu fiecare aspect al vieții ei și nu ține cont de critica oamenilor, ci apreciază complimentele pe care le primește. Totodată, fiind o persoană activă în social media, postările sale nasc controverse deseori, mai ales că lasă câteodată la vedere mai mult decât ar trebui.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Dar iată că, în ciuda faptului că spulberă zvonurile lansate la adresa frumuseții ei cum că ar fi apelat la mâna esteticianului și și-a făcut multe operații de înfrumusețare, un mic detaliu arată ca artista a trecut de vârsta de 50 de ani.

Mai exact, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, Loredana Groza are o față impecabilă, fără pic de riduri, însă, pieptul cântăreței este total diferit. Cu siguranță lumea se schimbă cu anii, așa că nu ar trebui să ne șocheze faptul că și vedetele se transformă o dată cu trecerea anilor, mai ales că pentru cei 53 de ani pe care îi are, artista are o siluetă de invidiat.

Drept dovadă că artista a rămas aceeași pentru mulți dintre fanii ei, ea a fost pe scena Festivalului de la Mamaia, la 37 de ani de la momentul în care a câștigat trofeul competiției muzicale, îmbrăcată în aceeași ținută pe care a purtat-o în 1986, care i-a venit perfect și pe corpul de puștoaică, dar și acum, la vârsta de 53 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191