Cum funcţionează „schema şezlongul” pe litoral. Suma pe care a plătit-o o turistă pentru două şezlonguri: „Peste 5 ani, mai vin doar bogații aici”

Cum funcţionează „schema şezlongul” pe litoral. Suma pe care a plătit-o o turistă pentru două şezlonguri: „Peste 5 ani, mai vin doar bogații aici”

Concediul Oanei a fost stricat de un moment mai puţin plăcut atunci când a ajuns pe plajă şi a vrut să ia două şezlonguri. „Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela?”, spune Oana pe contul ei de TikTok.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În total, femeia a fost nevoită să plătească 180 de lei. Oana spune că în asemenea condiţii, în viitorul apropiat, doar cei foarte bogaţi îşi vor mai permite să vină pe litoralul românesc. „Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”, a mai spus tânăra.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

VIDEO AICI

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191