Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan. Se poartă cu ele de parcă ar fi copiii lui! VIDEO

Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan. Se poartă cu ele de parcă ar fi copiii lui! VIDEO

Relația Andreei Bălan (39 de ani) cu Victor Cornea (29 de ani) avansează pe zi ce trece și par mai fericiți ca niciodată. Tenismenul aproape a devenit un membru al familiei și petrece tot mai mult timp acasă la ea, alături de fetițele cântăreței, care s-au acomodat rapid cu noul iubit al mamei lor.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Victor Cornea (29 de ani) a fost plecat zilele trecute, participând în turneul US Open, care are loc în perioada 28 august – 10 septembrie. Fiind eliminat în primul tur al probei de dublu, România rămânând fără reprezentant masculin la Grand Slam-ul american, tenismenul a ajuns ieri pe meleagurile românești. A fost întâmpinat la aeroport de către partenera sa Andreea Bălan (39 de ani) și fiicele sale.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Mai mult decât atât, se pare că tenismenul nu s-a întors cu mâna goală, ci cu mici cadouri pentru fetițele artistei. Într-un videoclip publicat de aceasta pe contul său de Instagram, micuțele par mai fericite ca niciodată alături de partenerul mamei lor.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Bine ai venit acasă, iubirea mea. Te iubim mult”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul publicat de către cântăreață pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Se pare că jucătorul de tenis s-a gândit să le aducă fetițelor două păpușele de pluș. Și nu este prima dată când Victor Cornea arată că este apropiat de micuțe, acesta a petrecut timp cu ele și când artista se afla la concert.

Sportivul are grijă să le facă toate poftele celor mici și să nu le refuze nimic, ba chiar a început să le învețe tenis pe micuțe, iar ele par extrem de încântate de iubitul mamei lor. „Pe fete le-am dat la academie și acum fac de 2 ori pe săptămână și le place super mult. Victor este singurul român în top la dublu, pe locul 70”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”.

Victor Cornea este primul bărbat pe care Andreea Bălan l-a prezentat micuțelor ei, după divorțul de George Burcea. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191