Cum s-a produs accidentul de pe DN1, în care un autocar s-a răsturnat, noaptea trecută

Cum s-a produs accidentul de pe DN1, în care un autocar s-a răsturnat, noaptea trecută

IPJ Prahova a transmis o informare privind circumstanțele în care a avut loc accidentul în care un autocar s-a răsturnat, în noaptea de marți spre miercuri, pe DN1, în zona comunei Cornu. ”Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 1 km 94+500 în afara localității Cornu s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autocar, fără pasageri, pe DN1 din direcția Brasov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier, iar din impact a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, informează Poliția Prahova. (foto ISU Prahova)

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191