Cum s-a produs accidentul de pe E85, în urma căruia doi părinți și copilul lor și-au pierdut viața. Familia mai avea zece km și ajungea acasă

Cum s-a produs accidentul de pe E85, în urma căruia doi părinți și copilul lor și-au pierdut viața. Familia mai avea zece km și ajungea acasă

O familie și-a pierdut viața pe E85, după ce femeia care se afla la volan s-a angajat într-o depășire riscantă. Din nefericire, niciun membru al familiei nu a scăpat cu viață.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Raluca, soțul și copilul lor se îndreptau spre casă și, cu doar zece km înainte de a ajunge, pe E85, aceștia și-au pierdut viața.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

 

 

 

 

 

 

 

 

00:00 / 01:05

 

Copy video url

Play / Pause

Mute / Unmute

Report a problem

Language

Share

Vidverto Player

ADVERTISEMENT

O depășire periculoasă le-a adus sfârșitul celor trei.

Cum s-a petrecut accidentul de pe E85

E85 sau „Drumul morții” a făcut noi victime. Doi părinți și un copil și-ai pierdut viața, după ce Raluca a vrut să efectueze o depășire foarte periculoasă. Cei trei se îndreptau spre Roman de la Bacău, atunci când tragedia s-a întâmplat.

 

Impactul a fost atât de violent, încât autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

Cu toate acestea, copilul și părinții lui nu au mai avut nicio șansă și, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical ajuns la fața locului, a trebuit să se declare decesul celor trei persoane.

Raluca, în vârstă de 31 de ani, se afla la volanul mașinii. În timp ce efectua o depășire riscantă, a intrat într-o dubă care circula în mod regulamentar. Totul s-a petrecut ieri, 22 mai, în jurul orei prânzului, în dreptul localității Săcuieni, județul Neamț.

Depășirea făcută la limită nu a mai putut fi încheiată în siguranță, iar Raluca, soțul ei și copilul lor au murit pe loc.

Șoferul dubei implicate în accident nu a putut să evite impactul și, în urma accidentului, a fost aruncat într-o altă mașină, oprindu-se, în cele din urmă, pe un câmp.

Familia Ralucăi era bine văzută în Roman

Raluca avea o familie minunată și le mergea bine inclusiv pe plan financiar. Persoanele care i-au cunoscut pe cei doi soți au doar cuvinte de laudă la adresa lor și, printre ei, se numără și primarul din Roman.

„Îi cunoşteam familia, îl cunoşteam pe domnul, era un om deosebit. Avea o afacere în Roman. Era cunoscut între romaşcani ca un om serios, un om care făcea lucruri bune. Dumnezeu l-a chemat în ceruri prea repede şi e o veste extrem de tristă pentru mine şi pentru comunitatea noastră”, a declarant Loredan Achiriloaei, conform observatornews.ro.

Raluca avea 31 de ani, soțul ei era cu doi ani mai mare și aveau un copil de doar trei ani. Conform declarațiilor oferite de Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Raluca ar fi pierdut controlul direcției de deplasare. Pe lângă familia care și-a pierdut viața, alte trei persoane au suferit răni grave și au trebuit să fie transportate de urgență la spital.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191