Cum s-a schimbat viața lui Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, după experiența ca ispită! De ce a ajuns să nu mai vorbească cu Claudia Florescu în urma emisiunii: ”Mi-a dat unfollow pe Instagram”

Cum s-a schimbat viața lui Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, după experiența ca ispită! De ce a ajuns să nu mai vorbească cu Claudia Florescu în urma emisiunii: ”Mi-a dat unfollow pe Instagram”

Andrei Ifrim este unul dintre cei 10 tineri care au decis să participe în acest sezon la Insula Iubirii în calitate de ispite. El s-a făcut remarcat atât pentru fizicul său bine lucrat la sală, dar și prin atitudinea de care a dat dovadă pe parcursul show-ului. Am stat de vorbă cu Andrei, care ne-a mărturisit cum l-a schimbat pe el emisiunea de la Antena 1 și de ce nu mai vorbește cu Claudia, concurenta de care era atras pe insulă și cu care a ieșit la câteva întâlniri în cele trei săptămâni în Thailanda.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cu toate că nu a ajuns până la finalul show-ului Insula Iubirii, căci nu a fost ales pentru dream date de cele patru fete rămase în emisiune, Andrei Ifrim a plecat mulțumit acasă și mândru că a reușit să facă o imagine frumoasă pe insulă în cele trei săptămâni în care a fost în Thailanda.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Andrei Ifrim de la Insula Iubirii, despre cum i s-a schimbat viața după experiența din Thailanda

Reporterii au stat de vorbă cu tânărul și acesta ne-a povestit și cum s-a gândit că ar putea să fie potrivit pentru acest show. Mai exact, povestea a început în 2020, în plină pandemie, când s-a înscris la casting, a fost acceptat, dar din cauza restricțiilor pandemice nu s-a mai ținut emisiunea.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În anul 2022 însă a mai primit o șansă, iar aceasta a fost de bun augur, astfel că Andrei nu a stat pe gânduri și a plecat direct spre Thailanda, acolo unde avea să fie ispită pe insulă pentru concurentele care au ales să-și testeze relația.

Andrei Ifrim s-a făcut rapid remarcat pe insulă, căci a fost natural și nu a încercat în niciun fel să pară altcineva decât este, după cum declară chiar el. El mărturisește că nu ar fi putut să fie fals și că într-adevăr a existat o atracție pentru Claudia Florescu, iar între ei se crease o legătură, însă nimic mai mult.

În ceea ce privește experiența pe care a trăit-o pe insulă, Andrei Ifrim spune că a fost cu siguranță extrordinară și i-a plăcut foarte mult. După ce a văzut episoadele show-ului la televizor, Andrei Ifrim mărturisește că ar fi schimbat câteva lucruri la el și poate că ar fi trebuit să lase orgoliul deoparte în anumite situații, însă a făcut exact ceea ce a simțit.

Claudia Florescu s-a supărat pe el și nu își mai vorbesc! I-a dat unfollow pe Instagram

Bineînțeles, după participarea la Insula Iubirii Andrei Ifrim a devenit mult mai cunoscut, iar acest lucru l-a bucurat mult pe tânăr. El susține că nu a avut niciun mesaj de hate în această perioadă, așa cum au avut alți colegi de-ai săi, iar oamenii i-au dat multe mesaje în care i-au complimentat atitudinea de pe insulă.

Deja e recunoscut pe stradă, la evenimente, ceea ce îi place foarte mult, dar are și mai mulți urmăritori pe conturile de socializare, acolo unde e foarte activ și unde are o comunitate interesată de activitatea sportivă și fitness.

Că tot vorbeam de urmăritorii de pe Instagram, iată că acum Andrei Ifrim are însă unul în minus, nimeni altcineva decât Claudia Florescu, cea cu care a ieșit la date-uri pe insulă și cu care se înțelegea de minune.

Aceasta s-ar fi supărat pe ispită după ce ar fi văzut testimonialele, iar de atunci nu-l mai urmărește pe rețelele de socializare și nici nu au mai vorbit. În schimb, cu restul concurenților și ispitelor, Andrei Ifrim are în continuare o relație bună și țin legătura.

Cum e Andrei Ifrim acum în viața profesională și sentimentală

În ceea ce privește viața profesională, Andrei Ifrim își continuă activitatea de antrenor personal. Vrea să evolueze cât mai mult în acest domeniu și să îndrume cât mai multe persoane către o viață sănătoasă și sport.

Nici pe plan sentimental nu o duce rău, fosta ispită de la Insula Iubirii se află în tatonări cu cineva, ies la întâlniri, am putea spune că e un început de relație, însă momentan așteaptă să se mai cunoască și să vadă ce le rezervă viitorul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191