Cum se înțelege Mihaela Borcea cu fiica actualului ei iubit. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu s-a ferit să spună ce simte: „Nu avem același sânge, dar..”

Cum se înțelege Mihaela Borcea cu fiica actualului ei iubit. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu s-a ferit să spună ce simte: „Nu avem același sânge, dar..”

Mihaela și Cristi Borcea au pus capăt mariajului, în urmă cu mai bine de 10 ani. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 23 de ani, însă destinul nu i-a vrut împreună până la sfârșitul vieții. Acum, fosta soție a afaceristului are o relație cu Sorin Rap și a dezvăluit cum se înțelege cu fiica acestuia.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Mihaela Borcea: „Frumoasa mea fiică vitregă”

Mihaela Borcea s-a îndrăgostit de Sorin Rap în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, cei doi par să se înțeleagă de minune. Bărbatul are și o fiică din căsnicia anterioară, cu care Mihaela se înțelege foarte bine, conform mărturisirilor ei.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Nu demult, Mihaela Borcea a făcut o postare în mediul online, în care a dezvăluit că are o relație apropiată cu Beatrice, fiica partenerului ei actual. Chiar de ziua de naștere a tinerei, Mihaela i-a transmis un mesaj special, în care a subliniat că o consideră pe Beatrice propria sa fiică.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Frumoasa mea fiică vitregă Beatrice, nu avem același sânge, dar împărtășim aceeași dragoste și acesta este singurul lucrucare contează cu adevărat într-o FAMILIE. Draga mea fetiță, mă bucur că te am în viața mea, iar astăzi, cu prilejul celei de-a 26-a aniversări, iți doresc să strălucești de fericire, să-i cucerești pe cei din jur cu frumusețea ta și să uimești lumea înconjurătoare cu bunătatea ta. Draga mea, îți doresc tot ce-i mai bun în viață, șimai ales sănătate, fericire, împlinire și armonie sufletească. La mulți ani!”, scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp.

Mihaela Borcea și Sorin Rap se căsătoresc

Mihaela Borcea și Sorin Rap au decis să se căsătorească, însă se vor cununa doar în fața altarului, nu și în fața ofițerului de stare civilă. La un moment dat, în cadrul unui interviu, vedeta spunea că nu vrea să trăiască în păcat și că îi este frică de Dumnezeu, motiv pentru care își dorește să se căsătorească religios.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191