Curse de trap și expoziție de tablouri

Curse de trap și expoziție de tablouri

Cursele de trap și expoziția de tablouri sunt principalele atracții ale zilei de duminică, 7 mai, la Hipodromul Ploieşti. Începând cu ora 10:00, Complexul va fi gazda unei noi reuniuni hipice oficiale, al cărei principal eveniment va fi „Premiul Europei”! Organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, cu sprijinul unui sponsor şi al partenerilor de la Jockey Club Român, reuniunea din acest weekend va avea în program cinci curse de trap, cu peste 30 de cai la start.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Reuniunea va debuta la ora 10.05 cu Premiul Fulg, va continua, la 10:30, cu Premiul Felah şi, la 10:55, cu Premiul Supermarket La Cocoş 2, după care va urma, la 11:20, principala cursă a zilei, Premiul Europei! Ziua hipică se va încheia cu Premiul Jockey Club, ce va debuta la ora 11:45. Ziua Europei este celebrată anual pe 9 mai, pentru a marca pacea și unitatea în toată Europa.

Cu prilejul evenimentului de duminică, în holul central al Complexului Hipodrom va fi expusă o expoziție de tablouri, realizată de către elevii Școlii „Rareș Vodă” din Ploiești. Expoziția este intitulată „Istoria – Cea mai frumoasă poveste, văzută prin ochii copiilor”: Sfetcu Eveline, Mihai Sofia (clasa a V-a A), Harpa Denis Gabriel, Dincă Natalia (clasa a VI-a A); Constantin Selena, Constantin Gabriela, Militaru Sorina, Puia Tatiana, Băluță Raisa (clasa a VI-a B); Turcu Daria (clasa a VI-a A); Hasan Eliza, Popescu Cosmin (clasa a VII –a B); Drăgan Ștefania Delia şi Pasol Andra (clasa a VIII-a).

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Toţi, sub coordonarea prof. Elena Dinoiu (istorie), Adrian Mănăilă (educaţie plastică) şi Maria Vasilescu (director, educaţie plastică). Cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba şi de această dată gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner”, unde se vor putea juca sub supravegherea angajaţilor de la Hipodrom. Prețul unui bilet de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191