Dana Nălbaru face angajări! Ce spune despre salariu și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lucra la brutăria vedetei

Dana Nălbaru face angajări! Ce spune despre salariu și ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a lucra la brutăria vedetei

Dana Nălbaru angajează tineri, pentru brutăria artizanală pe care a deschis-o în Otopeni! Artista a decis să își transforme dragostea pentru prăjituri într-o afacere, iar, până acum, lucrurile par să meargă bine pentru vedetă!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Dana Nălbaru angajează tineri, pentru brutăria artizanală pe care a deschis-o în Otopeni! Artista a decis să își transforme dragostea pentru prăjituri într-o afacere, iar, până acum, lucrurile par să meargă bine pentru vedetă! Afacerea acesteia devine din ce în ce mai populară, iar, acum, caută angajați!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Tânăr cu atitudine pozitivă, responsabil și dornic să se dezvolte ca persoană; acestea ar fi unele dintre cerințele pe care le are Dana Nălbaru de la potențialii ei angajați. În mesajul postat pe Facebook, artista a explicat pe larg în ce constă jobul pe care îl oferă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ei bine, dacă sunteți interesat de a lucra alături de Dana Nălbaru, trebuie să știți că aceasta a postat un anunț de angajare destul de complex, pe care îl puteți citi mai jos!

„Suntem un mic bakery artizanal din Otopeni și dorim să angajăm o/un vânzătoare/vânzător/patiser/cofetar. Salariu atractiv. Oferim training atât cât este nevoie ca persoana sa fie 100% autonomă și sigură pe ea. Se lucrează în ture. Detalii în privat”, începe mesajul de angajare, potrivit sursei citate. Dana Nălbaru a schițat și portretul uni candidat ideal.

„Candidatul ideal

Căutam tineri pasionați de a vinde cu un zâmbet larg, de a binedispune, responsabili

Program 2 zile cu 2 zile

Suntem la început de drum, avem un plan structurat pe termen lung, focusat pe creșterea brandului și totodată dezvoltarea colegilor ce vor lucra cu noi”

În încheiere, Dana Nălbaru oferă o scurtă descriere a jobului.

„Descrierea jobului

verifică și recepționează produsele

participă cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat și la realizarea comenzilor de aprovizionare

• cunoaște și respectă rotația stocurilor, normele și criteriile de depozitare a materiei prime

determină necesarul de materii prime și lansează comenzile de aprovizionare

verifică calitativ și cantitativ produsele recepționate și depozitează ingredientele alimentare

urmează planul și instrucțiunile HACCP

respectă normele de igienă

Beneficiile vor fi discutate în cadrul interviului”, se arată în mesajul de pe facebook, potrivit wowbiz.   

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191