Dana Roba, acuzații grave pastorului din Timișoara, căruia îi cere să își dea demisia! Make up artistul spune că el știa de calvarul prin care ea trecea: “Să fie exclus…”

Dana Roba, acuzații grave pastorului din Timișoara, căruia îi cere să își dea demisia! Make up artistul spune că el știa de calvarul prin care ea trecea: “Să fie exclus…”

Dana Roba continuă șirul dezvăluirilor după ce a fost mutilată de tatăl copiilor ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan. Make up artistul face acuzații grave la adresa pastorului din Timișoara, căruia îi cere să demisioneze. Vedeta susține că acesta știa despre calvarul prin care ea trecea și, cu toate astea, l-ar fi îndemnat pe Daniel Balaciu să nu divorțeze.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Dana Roba a reușit să scape cu viață după bătaia primită de la Daniel Balaciu, soțul și tatăl copiilor ei însă, make up artistul trece încă prin momente dificile, și din cauza rănilor fizice, dar și din cauza traumelor psihice. De curând, prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta i-a cerut demisia pastorului de la biserica penticostală din Timișoara.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ce acuzații îi aduce Dana Roba pastorului din Timișoara

De când a ieșit din spital, după bătaia cruntă pe care a încasat-o de la soțul ei, Dana Roba este tot mai activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu starea ei de sănătate, dar și cu lucrurile care se întâmplă în prezent, în viața ei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Zilele trecute, Dana Roba mărturisea că, în ziua în care ar fi trebuit să divorțeze pe cale amiabilă, Daniel Balaciu ar fi avut o discuție cu pastorul din Timișoara, iar acesta l-ar fi sfătuit să nu divorțeze.

Câți bani cere Dana Roba de la Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta, și că a lovit-o în timp ce ea dormea, cu un ciocan. Deși Daniel Balaciu a spus că regretă ce a făcut, make up artistul nu îl va ierta și, mai mult, cere despăgubiri materiale și morale în valoare de de euro.

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.(…) Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de de euro”., declara Dana Roba potrivit

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191