Dana Roba nu își simte jumătate de cap. Cum este vedeta, după operație: “Dacă îl pun pe pernă…”

Dana Roba nu își simte jumătate de cap. Cum este vedeta, după operație: “Dacă îl pun pe pernă…”

Dacă în urmă cu doar două zile Dana Roba a vorbit despre intervențiile de operațiile pe care va fi nevoită să le suporte, în urma agresiunii fizice de care a avut parte, în urmă cu aproximativ o lună, din partea tatălui fetițelor ei, iată că astăzi, make-up artistul a vorbit, tot pe pagina sa de Instagram, despre durerile pe care le are în zona capului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cu aproximativ o lună în urmă, Dana Roba a fost lovită brutal cu un ciocan chiar de către soțul ei, Daniel Balaciu, moment în către make-up artistul a ajuns în stare gravă la spital.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Mai mult decât atât, în timp ce vedeta din showbiz-ul de la noi susține că tatăl copiilor ei și-a premeditat fapta, cel care a mutilat-o spune că a fost legitimă apărare și cere să fie lăsat în libertate pentru că, spune el, cele două fetițe au nevoie de prezența lui în viața lor.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Dana Roba, noi detalii despre starea sa de sănătate

În urmă cu puțîn timp, chiar pe pagina sa de Instagram, Dana Roba a vorbit despre starea ei de sănătate. Make-up artista vedetelor a decis să le spună celor ce o urmăresc cum se simte acum.

Mai exact, make-up artistul a precizat că nu își simte jumătate de cap și i se înfundă nasul din ce în ce mai des, mai ales când plânge sau se confruntă cu stări de nervozitate.

Cum mă simt după operația de cap și dacă mă mai doare capul. Răspunsul este că da, am dureri foarte mari atunci când plâng sau când mă necăjesc, începe să mă doară capul, pentru că mi se înfunda nasul. Nasul meu e deja înfundat și respir foarte puțin cu el, dar în acel moment în care plâng sau mă supăr începe să mă doară foarte tare. Partea stânga e amorțită foarte tare, nu simt nici când stau pe partea stânga, nici când pun mâna.”, a mai precizat Dana Roba despre starea ei de sănătate, pe pagina persoană de Instagarm.

Dana Roba, despre operațiile la care va fi supusă

In urma cu doar dpua zile, Dana Roba, make-up artistiul care a fost agresat chiar de soțul său, a precizat că va avea parte, pe lângă operațiile de la nivelul capului, și de o operație separată la piciorul drept, asta din cauza leziunilor suferite în urma loviturilor de ciocan din partea tatăl fiicelor sale.

Bună, dragele mele! Pentru cele care m-au întrebat în ce stare este piciorul meu și cum mă simt vreau să vă spun că săptămâna viitoare am programare pentru operațiile mele de la cap, dar și altele și atunci domnul doctor neurochirurg îmi va da ok-ul când voi putea fi operată la mâini și, bineînțeles, după ce vom face mai multe investigații la piciorul drept, îmi va spune și ce se va întâmpla cu osul, nu e rupt, dar ligamentele sunt afectate foarte tare de la loviturile de ciocan.„, a spus Dana Roba, recent, despre starea ei de sănătate, pe pagina personală de Instagram.

CITEȘTE ȘI: Dana Roba, despre operațiile prin care urmează să treacă. La ce intervenții va fi supusă make-up artista: „Ligamentele sunt afectate” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191