Daniela Crudu, imagine înduioșătoare cu fiica sa. Cum s-au afișat cele două, în holul spitalului

Daniela Crudu, imagine înduioșătoare cu fiica sa. Cum s-au afișat cele două, în holul spitalului

Daniela Crudu (34 de ani) a devenit mamă pentru prima dată în luna mai a acestui an, atunci când adus-o pe lume pe Daiana, rodul iubirii dintre ea și machedonul Dani. Fetița vedetei crește pe zi ce trece, așa cum arată cea mai recentă postare de pe Instagram. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Focoasa brunetă a postat în social media o imagine în care apare alături de micuța ei, pe holurile spitalului. Și nu, nu a fost ceva grav, ci doar un consult, după cum lasă de înțeles în descriere. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Daniela Crudu și Daiana, de nedespărțit!

Se spune că maternitatea schimbă viața oricărei femei, și se pare că nici Daniela Crudu nu face excepție de la această regulă. Este mereu în preajma fiicei sale și, deseori, își încântă fanii din social media cu câte-o fotografie cu cea mică. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În ultima postată, Daiana stătea liniștită în brațele mamei sale, semn că este un copil cuminte, care nu-i dă bătăi de cap vedetei. Cele două se aflau în vizită la medic, însă nu putem ignora vestimentația lor, care era una asemănătoare. 

Daniela Crudu a născut înainte de termen

Daiana s-a grăbit și a vrut să-și cunoască mai devreme părinții. Daniela Crudu a născut înainte de termen, pe data de 1 mai, la doar 36 de săptămâni de sarcină. În ciuda faptului că a întâmpinat sentimente de teamă la acea vreme, ulterior mărturisea că nimic nu mai contează, decât binele fetiței sale.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă.

Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță. Cu el seamănă”, a declarat Crudu, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Vedeta și-a ținut iubitul ascuns 

La aflarea veștii că este implicată într-o relație și se pregătește să devină mamă, mulți s-au întrebat cine-i bărbatul responsabil pentru fericirea ei. O bună perioadă de timp Daniela Crudu a ales să-și țină iubitul ferit de ochii lumii, până la botez, când a postat și o fotografie cu el: este machedon și se numește Dani. 

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, mai spunea Daniela Crudu, acum ceva vreme, pentru Antena Stars.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191