Daria Cuflic de la Insula Iubirii, mesaj dur pentru cei care au spus că trebuia să se oprească din a-l cuceri pe Răzvan Kovacs: „Se uită degeaba…” / FOTO

Daria Cuflic de la Insula Iubirii, mesaj dur pentru cei care au spus că trebuia să se oprească din a-l cuceri pe Răzvan Kovacs: „Se uită degeaba…” / FOTO

Daria Cuflic le-a transmis un mesaj dur celor care au spus că trebuia să se oprească din a-l cuceri pe Răzvan Kovacs în momentul în care Ema Oprișan, iubita lui, s-a despărțit de el. Iată ce a transmis ispita de la Insula Iubirii pe rețelele sale personale de socializare!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Daria Cuflic a spus de ce a continuat legătura cu Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după ce lumea a criticat-o că nu s-a oprit din a-l ispiti pe bărbat. Iată ce a transmis ispita feminină!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Mesajul dur al Dariei Cuflic pentru cei care au spus că trebuia să se oprească din a-l cuceri pe Răzvan Kovacs

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Daria Cuflic a explicat că nu înțelege de ce lumea o critică că nu s-a oprit din a-l cuceri pe Răzvan Kovacs în momentul în care Ema Oprișan, iubita lui, s-a despărțit de el.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ispita de la Insula Iubirii a mărturisit că tot ceea ce contează este cum pleacă ei din această emisiune.

Răzvan Kovacs și-a dorit să doarmă cu Daria Cuflic

În ultima ediție a show-ului Insula Iubirii, Răzvan Kovacs i-a propus Dariei Cuflic să doarmă cu el. Ispita feminină a declarat că, deși s-a simțit bine alături de concurent, ea nu crede că este momentul potrivit să doarmă împreună, lucru care, automat, înseamnă că legătura lor a evoluat. Daria Cuflic l-a refuzat pe Răzvan Kovacs cu privire la propunerea acestuia de a dormi împreună.

Mai mult decât atât, ispita de la Insula Iubirii a mărturisit că este puțin deranjată de insistențele concurentului, doar că îl înțelege într-o oarecare măsură.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191