De ce a vrut Monica Gabor să divorțeze de Irinel Columbeanu după numai 3 zile de la nuntă. Episod halucinant: „Hai, nu mai plânge”

De ce a vrut Monica Gabor să divorțeze de Irinel Columbeanu după numai 3 zile de la nuntă. Episod halucinant: „Hai, nu mai plânge”

Irinel Columbeanu a vorbit despre divorțul de Monica Gabor, la 12 ani de când s-au separat. Fostul om de afaceri a dezvăluit de ce Monica Gabor i-a cerut divorțul după doar cinci ani de mariaj.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Ce mesaj i-a lăsat Monica Gabor lui Irinel Columbeanu 

Din anul 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe. Cei doi s-au despărțit în 2011, după cinci ani de căsnicie. În prezent, Irinuca locuiește alături de mama ei, în America.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

 În momentul în care a decis să divorțeze de Irinel Columbeanu, Monica Gabor i-a transmis un mesaj. În unul din volumele audio pe care le-a lansat, omul de afaceri a dezvăluit ce i-a scris fosta sa soție. „Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare”, i-a transmis Monica celui care atunci îi era soț.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, și-a încheiat ea mesajul.

Conflict la doar trei zile după nuntă

 În volumul cărții sale „Istoriile unui vehement. Apofenia”, Irinel Columbeanu a povestit un episod petrecut la mare, la trei zile de la nunta cu Monica Gabor. Atunci, între cei doi a izbucnit un conflict, în timp ce se aflau în luna de miere.

Afaceristul a mărturisit că Monica a plecat de la restaurant, iar într-un final a găsit-o pe terasă, ghemuită și extrem de supărată. „În timp ce traversa holul spre scara care ducea la camere, îl opriră doi dintre valeții hotelului, în uniforme roșii, și unul dintre ei îi spuse: Dacă o căutați pe doamna, nu s-a dus sus în cameră. Ci e pe terasa dinspre parcare. Dacă vreți, vă arătăm noi cum se ajunge acolo. Între timp apărură în hol și cei doi băieți care aveau grijă de el, îmbrăcați în costumele lor negre.

Monica stătea ghemuită, cu spatele spre el, la marginea terasei, și parcă tot bocea: Ți-am adus papucii, poate ai nevoie. Ea nici nu se întoarse. Lasă-i acolo. Hai, nu mai plânge. Te rog, liniștește-te! Dar nu plâng. Pot să vin și eu lângă tine? Nu. Bine, atunci vorbim sus. Bine”, a continuat Columbeanu

Ce a declarat Irinel Columbeanu 

Fostul milionar a declarat că Monica a fost singura femeie pe care a iubit-o. Acesta regretă că a divorțat de mama fiicei sale. „Faptul că i-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă, pe când aceasta era de fapt ceea ce îmi doream eu, confuzie în care cad, din păcate, mulți bărbați”, a declarat Irinel Columbeanu in urmă cu ceva timp.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191