De ce ar trebui să iei în considerare o coroană dentară pentru dinții tăi?

De ce ar trebui să iei în considerare o coroană dentară pentru dinții tăi?

Medicii stomatologi recomandă coroanele dentare pentru persoanele cărora li s-au restaurat sau înlocuit dinții. O coroană dentară este o restaurare făcută la comandă care este plasată deasupra dinților naturali. Există mai multe beneficii pentru a avea o coroană dentară, iar acestea te pot ajuta să te simți mai bine în legătură cu zâmbetul tău. Deci, fie că te gândești să obții un zâmbet nou sau doar dorești ca dinții actuali să arate mai bine, o coroană dentară reprezintă o soluție eficientă.

Restaurează întregul dinte, înlocuind structura pierdută sau deteriorată a acestuia

Coroanele dentare sunt un tip de protetică dentară care înlocuiește întregul dinte, inclusiv structura pierdută sau deteriorată. O coroana dentara poate fi folosită pentru a corecta o mare varietate de probleme, cum ar fi dinții lipsă, dinții grav crăpați și alte defecte structurale. Ele sunt deosebit de populare în rândul celor care au avut pierderi dentare extinse din cauza cariilor sau a accidentelor.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

O altă variantă pentru restaurarea dinților, o reprezintă procedura estetică cu fatete dentare, lucrare ce îți poate oferi dinți frumoși și sănătoși, care arată la fel ca dinții naturali.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Este făcută la comandă pentru a se potrivi cu dentiția fiecărui individ și poate dura până la 15 ani

O coroană dentară este o completare personalizată a zâmbetului tău, care poate dura până la 15 ani. Coroanele sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni diferite, în funcție de gravitatea deteriorării. De asemenea, acestea pot fi realizate din materiale precum zirconiu, compozit, metalo-ceramică sau material ceramic.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Coroanele dentare pot ajuta la refacerea zâmbetului

O coroană dentară montată corect va avea un aspect natural și va readuce dinții la aspectul lor original. Această procedură este de obicei necesară atunci când există țesut dentar deteriorat sau lipsă din cauza unor probleme precum carii, leziuni sau condiții genetice. Coroana dentară este, de asemenea, una dintre cele mai importante proceduri dentare pe care le poți avea, deoarece nu numai că îți reface zâmbetul, dar ajută la corectarea alinierii dinților și la protejarea dinților împotriva deteriorărilor viitoare.

După cum poți vedea, o coroană dentară este ca și cum ai avea un dinte nou. Aceasta îți oferă aceeași rezistență, siguranță și formă ca și dinții naturali.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191