De ce nu mai este Corina Caciuc martor în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Explicațiile avocatului impresarei: „A recunoscut că…”

De ce nu mai este Corina Caciuc martor în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Explicațiile avocatului impresarei: „A recunoscut că…”

Astăzi a avut loc un termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț în care martor este Corina Caciuc. Se pare că iubita antrenorului a cerut să nu mai aibă această calitate în proces, următorul termen având loc pe 9 octombrie 2024.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Astăzi a avut loc un termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț care pare că nu nu va ajunge la sfârșit prea curând. Corina Caciuc era martor în procesul lor, dar a fost înlocuită cu un alt martor care va veni cu noi probe pentru termenul din luna octombrie.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Corina Caciuc nu va mai fi martor în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Avocatul Anamariei Prodan a declarat că la termenul de astăzi s-a decis ca iubita antrenorului să nu mai fie audiată ca martor în procesul de divorț, spunând că relația dintre ea și Anamaria Prodan este una tensionată. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a venit și cu dovezi în fața instanței, recunoscând în același timp că începuse o relația cu antrenorul înainte să fie intentat divorțul.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Anamaria Prodan își dorește să încheie scandalul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu a fost prezentă la înfățișarea de astăzi, căci este în America, dar într-un mesaj postat pe Instagram, a precizat că își dorește ca de acum încolo să nu mai vorbească public despre Laurențiu Reghecampf, chiar dacă va ieși și va face declarații la adresa ei. Impresara spune că își dorește doar liniște și să bucure de timpul petrecut alături de familie, de aceea, consideră că nu este cazul să discute despre încă soțul ei în acte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191