De ce să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie. Trucul pe care ar trebui să-l știe orice gospodină

De ce să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie. Trucul pe care ar trebui să-l știe orice gospodină

Tu ai încercat vreodată să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie? Ei bine, acest truc te va ajuta foarte mult atunci când gătești. Este un truc pe care ar trebui să-l știe orice gospodină. Iată de ce ar trebui să pui acest ingredient peste carnea tocată din tigaie, dar mai ales cum te ajută!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În rândurile de mai jos îți vom explica motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie. Este un truc pe care ar trebui să-l știe orice gospodină, deoarece este foarte benefic.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie

Motivul pentru care trebuie să pui bicarbonat de sodiu în carnea tocată din tigaie este acela că rezultatul final va fi lipsit de suculență. Acest ingredient minune contribuie la menținerea unei texturi fragede și accelerează procesul de rumenire.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Potrivit specialiștilor, pentru fiecare jumătate de kilogram de carne tocată de vită trebuie pusă treime de linguriță de bicarbonat de sodiu. Acest ingredient trebuie presărat peste carne, apoi lăsat să acționeze timp de 15 minute, după care să se gătească carnea tocată de vită într-o tigaie încinsă.

Cum se congelează corect carnea tocată

Acum îți vom explica cum se congelează corect carnea tocată. Tot ce trebuie să faci este să modelezi carnea tocată înainte de a o congela, astfel încât să fie mai ușor să o folosești și să o desprinzi.

După ce decongelezi anumite produse, cum ar fi verdeața, aceasta poate fi folosită doar ca sursă de fibre. De altfel, prin procesul de dezgheț, produsele lactate își pierd din valoarea nutrițională pe care o au.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191