De Sf. Maria, mergem în târg, la Sinaia. Ce poți găsi la Happy Market

De Sf. Maria, mergem în târg, la Sinaia. Ce poți găsi la Happy Market

O noua editie a Targului Happy Market a fost organizata, de Sfanta Maria, la Sinaia. Este poate cea mai reusita editie a acestui traditional targ avand in vedere numarul mare de turisti care au venit. Un adevarat furnicar este in fiecare zi. Iar produsele care se comercializeaza sunt pe gustul tuturor. Tarabele incep de la Primaria Sinaia. Cei care vin gasesc limonada proaspata, cozonaci, produse alimentare vanatoresti sau turcesti. Nu lipsesc fructele proaspete. Lavanda se gaseste sub diferite forme iar produsele cosmetice naturale sunt si ele la mare cautare. Organizatorii au avut grija ca de la targ sa nu lipseasca nici micii artizani. Bijuterii sau obiecte decorative hand-made, facute cu multa pricepere si migala, atrag cumparatorii ca un magnet. Painea cu cartofi sau cu ceapa trebuie neaparat incercata. Si cum Happy Market inseamna voie buna, nu au lipsit muzica buna sau ateliere pentru cei mici.
Happy Market se termina marti seara, asa ca mai aveti timp sa ajungeti la o mica sesiune de cumparaturi si voie buna!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191