Delegatie a SMV Ploiesti, alaturi de românii din Italia, de Ziua Nationala a Romaniei. Papa Francesco, i-a salutat pe prahovenii sositi la Roma

Delegatie a SMV Ploiesti, alaturi de românii din Italia, de Ziua Nationala a Romaniei. Papa Francesco, i-a salutat pe prahovenii sositi la Roma

O delegație a Societății Cultural- Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti, reprezentată de Mircea Cosma, în calitate de preşedinte şi Alina Ene, vicepreşedinte, căreia i s-au adaugat, printre mulți alții, Găjman Beatrice- consilier județean şi Bran Alexandra, au participat la sărbătorirea Zilei Naționale a României în Italia, la Roma.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Cu această ocazie, Preşedintele Academiei Europene pentru Relații Economice şi Culturale, Ernesto Carpintieri a evidențiat colaborarea excelentă dintre cele două țāri.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Un moment deosebit l-a reprezentat salutul adresat de Sfântul Părinte Papa Francesco comunității românilor cu ocazia Zilei Naționale.

Manifestările au continuat la Teatrul Atlantico din Roma unde Preşedintele ARI -dl. Eugen Terteleac a organizat un spectacol cultural de amploare dedicat românilor, precum şi proiectul filmului „Egregora- o comoară pierdută”  regizat de Andrei Chiriac, film ce cuprinde secvențe dedicate domnitorului Vlad Țepeş si ce urmează a fi lansat la începutul anului 2023.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191