Delegatie a SMV Ploiesti, alaturi de românii din Italia, de Ziua Nationala a Romaniei. Papa Francesco, i-a salutat pe prahovenii sositi la Roma

Delegatie a SMV Ploiesti, alaturi de românii din Italia, de Ziua Nationala a Romaniei. Papa Francesco, i-a salutat pe prahovenii sositi la Roma

O delegație a Societății Cultural- Istorice „Mihai Viteazul” Ploiesti, reprezentată de Mircea Cosma, în calitate de preşedinte şi Alina Ene, vicepreşedinte, căreia i s-au adaugat, printre mulți alții, Găjman Beatrice- consilier județean şi Bran Alexandra, au participat la sărbătorirea Zilei Naționale a României în Italia, la Roma.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Cu această ocazie, Preşedintele Academiei Europene pentru Relații Economice şi Culturale, Ernesto Carpintieri a evidențiat colaborarea excelentă dintre cele două țāri.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Un moment deosebit l-a reprezentat salutul adresat de Sfântul Părinte Papa Francesco comunității românilor cu ocazia Zilei Naționale.

Manifestările au continuat la Teatrul Atlantico din Roma unde Preşedintele ARI -dl. Eugen Terteleac a organizat un spectacol cultural de amploare dedicat românilor, precum şi proiectul filmului „Egregora- o comoară pierdută”  regizat de Andrei Chiriac, film ce cuprinde secvențe dedicate domnitorului Vlad Țepeş si ce urmează a fi lansat la începutul anului 2023.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191