Delia, cucerită de un celebru prezentator din România. I-a făcut complimente în fața camerelor de filmat: „El e atât de mișto!”

Delia, cucerită de un celebru prezentator din România. I-a făcut complimente în fața camerelor de filmat: „El e atât de mișto!”

Cu câteva zile în urmă, pe scena „iUmor” urca unul dintre cei mai râvniți foști prezentatori TV din România. Numărul său a fost extrem de apreciat de jurații: Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea. Vedeta masculină a cucerit-o pe loc pe Delia. Ce complimente i-a făcut blondina. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Delia Matache l-a lăudat pe Victor Slav, căci despre el este vorba, pentru momentul de pe scenă. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a urcat pe scenă cu un moment dedicat zilei de 8 Martie. 

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Delia: „Să vadă și el cum arată un bărbat perfect!”

Iubita cântăreață nu a remarcat doar momentul formidabil susținut de Victor Slav, căci i-au sărit în evidență și calitățile fizice ale acestuia. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„El e atât de mișto, încât nu trebuie să facă și să spună nimic!”, a spus Delia Matache, în timp ce Bordea a continuat: ,,Sunteți topite toate, deja nu mai există alți oameni pe planetă, după ce l-ați văzut pe el!”.

„Cum suportați să vedeți perfecțiunea lângă voi, în fiecare dimineață?”, a fost întrebarea cu care Victor Slav a deschis momentul:

În acel moment, Delia a făcut o remarcă la adresa lui Cosmin Natanticu: „Vreau să-i arăt unghiul ăsta perfect al tău, să vadă și el cum arată un bărbat frumos!”, a mai spus aceasta, la Antena 1. 

,,Asia Express” continuă pentru Victor și Selena

Victor Slav și iubita lui au acceptat provocarea „Asia Express”. Alături de Selina, fostul prezentator TV pornește într-o adevărată aventură:

,,Asia Express continuă! Cam asta ne-a venit în minte când am primit propunerea de participare la acest minunat reality show. O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos ( fizic şi psihic) Habar nu avem în ce ne-am băgat, dar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situatie, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi.

Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la ă lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!”, spun ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191