Delia Matache, clipe de panică pe scenă, la Untold 2023: „Am vrut să văd dacă leșin sau nu”

Delia Matache, clipe de panică pe scenă, la Untold 2023: „Am vrut să văd dacă leșin sau nu”

Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României a fost prezentă la festivalul Untold 2023. Din nefericire, cântăreața a trecut prin clipe de panică din cauza îmbrăcămintei din latex, care i-a cauzat probleme. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Artista a fost prezentă pe scena Untold, din Cluj, unde i-a uimit pe fani cu apariția sa. Totuși, ce nu au știut până acum cei de acolo a fost faptul că, Delia Matache, a suferit din cauza vestimentației și a căldurii de peste 30 de grade Celsius.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Valul de căldură a afectat-o puternic pe Delia Matache, care le-a explicat detaliat fanilor experiența prin care a trecut. Ea a postat pe Instagram o fotografie în care i se văd venele pe chip, povestindu-le experiența neplăcută prin care a trecut din cauza caniculei.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold, la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat, mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a explicat Delia Matache, în social media. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191