Delir la Moscova. Rusia jură că se va răzbuna după noul atac al Ucrainei asupra podului din Crimeea

Delir la Moscova. Rusia jură că se va răzbuna după noul atac al Ucrainei asupra podului din Crimeea

Moscova a oferit prima reacție și a trecut la amenințări după atacul de sâmbătă al ucrainenilor asupra podului Kerci, din peninsula Crimeea. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ministerul rus de Externe a condamnat, sâmbătă, ceea ce a numit „atacul terorist” ucrainean asupra podului din Crimeea, afirmând că a pus în pericol vieţile unor civili nevinovaţi şi a jurat răzbunare, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„Nu poate exista nicio justificare pentru astfel de acţiuni barbare şi nu vor rămâne fără răspuns”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova, Maria Zaharova, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Anterior, MAE rusesc a anunţat că a dejucat un atac ucrainean cu două rachete asupra podului de 19 km, care leagă Rusia de peninsula Crimeea anexată peste strâmtoarea Kerci.

Ministerul a precizat, de asemenea, că forţele ruse au doborât şi un număr de drone ucrainene care au vizat peninsula Crimeea.

În prima parte a zilei, potrivit ministerului rus al Apărării, podul a fost atacat o rachetă antiaeriană S-200 transformată pentru lovituri la sol, transmite AFP, citată de Agerpres.

„Racheta ucraineană a fost detectată la timp şi interceptată în aer de sistemele de apărare antiaeriană ruseşti. Nu au existat răniţi sau pagube”, a adăugat ministerul pe Telegram.

Guvernatorul rus al peninsulei anexate Crimeea, Serghei Aksionov, a făcut referire la două rachete ucrainene, şi nu una, care au fost doborâte în apropierea strâmtorii Kerci. „Podul Crimeei nu a fost avariat”, a indicat el pe Telegram.

Potrivit unui consilier al lui Aksionov, Oleg Kriutcikov, o perdea de fum a fost desfăşurată de forţele speciale ca mijloc suplimentar de apărare, iar traficul pe pod „va fi reluat în scurt timp”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191