Denisa Filcea și Flick, probleme la întoarcerea din vacanță. Cei doi au rămas fără bagaje: “Am fugit prin aeroport”

Denisa Filcea și Flick, probleme la întoarcerea din vacanță. Cei doi au rămas fără bagaje: “Am fugit prin aeroport”

Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanță de vis în Singapore și Malaezia, dar au întâmpinat probleme la întoarcerea în România. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți să aștepte următoarele zile pentru a le recupera.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Denisa Filcea și Flick s-au întors acasă după o vacanță de vis în Asia. Cei doi au petrecut timp superb alături de fiica lor, Eva, și s-au bucurat de fiecare momente împreună. Odată ce călătoria s-a încheiat, aceștia au întâmpinat câteva probleme, anume că bagajele lor au rămas în aeroport.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Denisa Filcea și Flick, vacanță de vis în Asia

Denisa Filcea și Flick formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din țară. Cei doi se împlică în egală măsuri creșterii fiicei lor, Eva Maria, și o iau pe micuța lor în toate vacanțele. De data aceasta au ales destinații de vis, chiar din Asia, unde multe persoane și-ar dori să ajungă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Vedeta a postat mai multe imagini din vacanță pe rețelele de socializare și le-a arătat fanilor peisaje inedite din Singapore. Denisa Filcea s-a declarat îndrăgostită de locație și o consideră foarte frumoasă.

Vedetele și-au pierdut bagajele

Cu toate că vacanța lor a fost ideală, odată întorși acasă au apărut mai multe probleme. Denisa Filcea și Flick au avut un zbor cu escală pentru a ajunge în București, moment în care bagajele lor s-au rătăcit. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că au zburat timp de 11 ore, înainte de a schimba avionul.

Deși pare o situație tensionată, Denisa Filcea este optimistă și se bucură de timpul liber pe care îl are, fără să fie nevoită să despacheteze bagajele imediat după vacanță. În zilele următoare, cei doi își vor recupera valizele de la aeroport.

CITEȘTE ȘI: Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea să îl convingă pe Flick să se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia după ce a cunoscut-o pe soția lui

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191