Denise Rifai, primele declarații despre Dan Bittman, după ce au apărut împreună la mare: „Este parte din viața mea!”

Denise Rifai, primele declarații despre Dan Bittman, după ce au apărut împreună la mare: „Este parte din viața mea!”

Denise Rifai a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre relația cu Dan Bittman, după ce în luna august au fost surprinși împreună la mare, pe litoralul românesc. Prezentatoarea nu a confirmat, nici nu a infirmat că formează un cuplu cu artistul a spus însă că: „Este parte din viața mea!”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În repetate rânduri Denise Rifai și Dan Bittman au fost văzuți împreună, prima dată în emisiunea ei de la Kanal D, la „40 de întrebări”, când a primit și un inel simbolic din partea artistului. Ulterior, cei doi au fost surprinși socializând la diverse evenimente, s-au și pozat împreună.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună pe litoralul românesc

În luna august însă, Denise Rifai și Dan Bittman au fost fotografiați de paparazzi Cancan pe litoralul românesc. Prezentatoarea în vârstă de 37 de ani s-a bucurat de o zi la plajă, alături de artistul de la Holograf.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, jurnalista a înotat în apa mării, a stat și la soare în compania cântărețului, care și-a etalat fizicul la 61 de ani ai săi. Dan Bittman și-a ascuns la un moment dat privirea în spatele unei perechi de ochelari, iar Denise Rifai a optat pentru o pălărie de vară. Imaginile cu cei doi pe litoralul românesc pot fi văzute AICI.

Denise Rifai: „Cel mai important este să fiu sănătoasă și să fim sănătoși ”

La momentul respectiv, cei doi nu au făcut declarații despre apariția lor împreună. Acum, la aproape două luni distanță de când a apărut alături de Dan Bittman la mare, Denise Rifai face declarații. Întrebată de Click despre zvonurile relației cu artistul, ea a zis:

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”. Ulterior, ea a vorbit despre planurile pe care le are la 38 de ani, vârstă pe care a împlinit-o ieri, 26 septembrie. „Nici nu am început să fiu cine îmi doresc eu să fiu! Suntem pe scară, urc, urc, urc!

Și cel mai important este să fiu sănătoasă și să fim sănătoși și dacă suntem sănătoși o să fie și se poate să faci de toate pentru că ai posibilitatea să lupți și să împlinești tot ce îți dorești. E foarte important această parte, să fim sănătoși! Și mai am două dorințe, de fapt 3! Am 3 dorințe pe anul ăsta dar mi le țin în gând și vreau să se  împlinească și poate la anul, pe vremea asta, după ce se vor fi împlinit, ți le spun!”, a mai zis ea pentru aceeași sursă.

Denise Rifai a primit inelul de la Dan Bittman în emisiunea ei de la Kanal D

Invitat în urmă cu aproximativ doi ani în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Dan Bittman a fost provocat să spună câte inele a oferit de-a lungul vieții. Prezentatoarea a fost surprinsă la momentul respectiv când artistul i-a oferit chiar ei o bijuterie.

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut apoi că inelul pe care l-a primit de la Dan Bittman este unul special și îl poartă des. „Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seara asta nu e, dar…”, a spus vedeta pentru Click!

Ulterior, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Denise Rifai a vorbit despre momentul cu Dan Bittman din emisiunea sa. Gestul făcut de artist a stârnit multe semne de întrebare în rândul telespectatorilor. Denise Rifai a fost întrebată dacă artistul e genul de bărbat pe care i-ar plăcea să-l aibă alături.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat. Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui.

Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde)”, a declarat prezentatoarea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191