Deputatii PSD Prahova Bogdan Toader si Rodica Paraschiv s-au alaturat voluntarilor la actiunea de ecologizare din Ceptura

Deputatii PSD Prahova Bogdan Toader si Rodica Paraschiv s-au alaturat voluntarilor la actiunea de ecologizare din Ceptura

„Vinerea verde” a fost prilej de voluntariat in ecologizarea unor arii largi din comuna Ceptura si zona Garii de Nord din Ploiesti.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Actiunea a fost initiata de PSD si TSD Prahova, cu sprijinul administratiilor locale.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

La Ceptura, zeci de membri PSD, alaturi de voluntari, au ecologizat mai multe zone ale comunei Ceptura pe care erau aruncate la intamplare sute de kilograme de deseuri.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

La actiune au participat si deputatii Bogdan Toader si Rodica Paraschiv, alaturi de tineri social-democrati si locuitori ai comunei.

„Am participat astăzi alături de mai mulți colegi și de tinerii din organizația TSD Prahova la o acțiune de ecologizare în comuna Ceptura. Aceasta face parte dintr-o campanie amplă a PSD, Vinerea Verde, prin care vrem să demonstrăm încă o dată, angajamentul nostru față de natura si protejarea mediului.

Împreună cu oameni dedicați și motivați, am curățat și ecologizat o zona din comuna Ceptura, acțiunea noastră având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Îi mulțumesc domnului primar, Stanciu George, pentru faptul că ne-a sprijinit cu toată logistica necesară desfășurării acțiunii.”, a scris presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191