Deputatii PSD Prahova Bogdan Toader si Rodica Paraschiv s-au alaturat voluntarilor la actiunea de ecologizare din Ceptura

Deputatii PSD Prahova Bogdan Toader si Rodica Paraschiv s-au alaturat voluntarilor la actiunea de ecologizare din Ceptura

„Vinerea verde” a fost prilej de voluntariat in ecologizarea unor arii largi din comuna Ceptura si zona Garii de Nord din Ploiesti.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Actiunea a fost initiata de PSD si TSD Prahova, cu sprijinul administratiilor locale.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

La Ceptura, zeci de membri PSD, alaturi de voluntari, au ecologizat mai multe zone ale comunei Ceptura pe care erau aruncate la intamplare sute de kilograme de deseuri.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

La actiune au participat si deputatii Bogdan Toader si Rodica Paraschiv, alaturi de tineri social-democrati si locuitori ai comunei.

„Am participat astăzi alături de mai mulți colegi și de tinerii din organizația TSD Prahova la o acțiune de ecologizare în comuna Ceptura. Aceasta face parte dintr-o campanie amplă a PSD, Vinerea Verde, prin care vrem să demonstrăm încă o dată, angajamentul nostru față de natura si protejarea mediului.

Împreună cu oameni dedicați și motivați, am curățat și ecologizat o zona din comuna Ceptura, acțiunea noastră având un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.

Îi mulțumesc domnului primar, Stanciu George, pentru faptul că ne-a sprijinit cu toată logistica necesară desfășurării acțiunii.”, a scris presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191