Deputatul Bogdan Toader, dupa vizita la Mizil: Îl felicit pe colegul nostru Silviu-Calin Negraru

Deputatul Bogdan Toader, dupa vizita la Mizil: Îl felicit pe colegul nostru Silviu-Calin Negraru

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a tinut sa il felicite, public, pe edilul orasului Mizil, Silviu Negraru, pentru investitiile derulate in localitate, aflate in curs de finalizare.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Toader a participat, astazi, la o vizita de lucru in orasul Mizil, alaturi de prefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Emil Draganescu, pentru a verifica stadiul lucrarilor proiectelor initiate de administratia locala prin fonduri europene nerambursabile.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Îl felicit pe colegul nostru Silviu-Calin Negraru, primarul orașului Mizil, pentru modul în care gestionează proiectele pe care le are în lucru, în prezent, pe raza orașului!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Astăzi, am fost la Mizil, alături de prefectul Virgiliu-Daniel Nanu și subprefectul Emil Drăgănescu, și am remarcat cu plăcere evoluția lucrărilor la reabilitarea și modernizarea Grădiniței cu program prelungit nr. 5, un proiect în valoare de circa patru milioane de lei fără TVA, dar și la internatul Liceului Tehnologic Tase Dumitrescu, un proiect mai amplu de reabilitare și modernizare a acestei unități de învățământ, a cărui valoare depășește 12 milioane de lei fără TVA.
Ambele obiective de investiții sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și fac parte din proiectele derulate cu fonduri europene de administrația locală din Mizil.

Urmează ca, în cadrul următoarelor noastre vizite la Mizil, să vedem și asfaltările, lucrările la spitalul orășenesc și alte investiții pe care primarul Negraru și echipa sa le fac în beneficiul comunității locale.”, a transmis Toader.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191