Deputatul Mircea Rosca anunta ca reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda vor intra in exploatare. Legea a fost adoptata astazi

Deputatul Mircea Rosca anunta ca reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda vor intra in exploatare. Legea a fost adoptata astazi

Deputaţii au adoptat marți proiectul de lege privind aprobarea semnării Acordului de sprijin între statul român şi Societatea Naţională Nuclearelectrica SA pentru proiectul Unităţilor 3 şi 4 de la CNE Cernavodă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că Unitatea 3 va intra în exploatare la sfârşitul anului 2030 şi Unitatea 4 în anul 2031.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Vestea cea mare pe care v-am anuntat-o saptamana trecuta a devenit realitate!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De la tribuna Parlamentului am susținut proiectul de lege care va duce la finalizarea reactoarelor 3 și 4 ale centralei de la Cernavodă.

Majoritatea deputaților au votat pentru această inițiativă.

️Este un vot istoric, România făcând astfel pași importanți pentru asigurarea independenței energetice.

Dumnezeu să ne ajute să ducem la bun sfârșit acest proiect!”, a scris deputatul PNL Prahova Mircea Rosca, pe pagina sa de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191