Deputatul prahovean Mircea Rosca, noutati despre granturile pentru IMM-uri. Cum pot fi obtinuti banii si la ce trebuie folositi

Deputatul prahovean Mircea Rosca, noutati despre granturile pentru IMM-uri. Cum pot fi obtinuti banii si la ce trebuie folositi

Deputatul liberal Mircea Rosca vine cu noutati in ceea ce priveste granturile de până la 100.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

„Cei care mă urmăresc știu că sunt un susținător al dezvoltării mediului de afaceri românesc și al promovării competitivității antreprenorilor români.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Suntem într-o perioadă în care nu ne mai putem permite să rămânem cantonați în abordarea de supraviețuire, ci trebuie să ne gândim la o variantă care să poată susține dezvoltarea economică solidă a țării.
Pentru susținerea dezvoltării mediului de afaceri, Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene condus de Marcel Boloș va lansa, pe 15 februarie, apelul pentru programul privind digitalizarea IMM-urilor.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

În valoare de 350 de milioane de euro, programul finanțat din PNRR va oferi antreprenorilor granturi de până la 100.000 de euro.
Astfel, calendarul final al apelului de proiecte este:
a) Depunere proiecte: 15 februarie 2023 – 30 iunie 2023
b) Evaluare proiecte: 3 iulie 2023 – 16 august 2023
Activitățile sprijinite în cadrul apelului:
– achiziții de hardware TIC;
– achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică destinate fluxurilor tehnologice, integrate cu soluții digitale;
– dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation;
– achiziții de tehnologii blockchain;
– achiziții de sisteme de inteligență artificială, machine learning, augmented reality, virtual reality;
– achiziționare website de prezentare;
– achiziția de servicii de tip cloud și IoT;
– instruirea personalului care va utiliza echipamentele TIC;
– consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile etc.”, a scris Rosca, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191