Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, mesaj de Ziua Unirii Principatelor Române: Înaintaşii noştri au înțeles voința poporului, aşa cum a fost exprimată ea”

Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader, mesaj de Ziua Unirii Principatelor Române: Înaintaşii noştri au înțeles voința poporului, aşa cum a fost exprimată ea”

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, deputatul PSD Prahova Bogdan Toader a transmis cele mai sincere urări, aducând în prim plan importanța acestei date semnificative din istoria românească. Într-o declarație plină de patriotism, el a salutat cu un „La mulţi ani, români! La mulţi ani, ploieşteni! La mulţi ani, prahoveni!”, subliniind, astfel, unitatea națională.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

„La mulţi ani, români! La mulţi ani, ploieşteni! La mulţi ani, prahoveni!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Astăzi, 24 ianuarie, la 165 de ani de la înfăptuirea Unirea Principatelor Române, un moment important în istoria poporului român, un moment în care înaintaşii noştri au înţeles voinţa poporului, aşa cum a fost exprimată ea.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Astăzi ne închinăm în faţa domnitorului Alexandru Ioan Cuza, unul dintre cei mai importanţi oameni ai vremii, un om care a înţeles ce înseamnă aspiraţiile de #unitate ale poporului român.

La mulţi ani, România!”, este mesajul transmis de Bogdan Toader, deputat PSD Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191