Descoperire macabra, pe un traseu greu accesibil, din Bucegi. Un barbat a fost gasit decedat de echipajele Salvamont Prahova

Descoperire macabra, pe un traseu greu accesibil, din Bucegi. Un barbat a fost gasit decedat de echipajele Salvamont Prahova

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia au fost sesizați de către un lucrător al Salvamont Prahova despre faptul că într-o zonă greu accesibilă, din masivul Bucegi, se află o persoană decedată.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 66 de ani, din județul Ilfov.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni de comitere a vreunei infracțiuni contra vieții, cu intenție.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191