Descoperire șocantă într-un parc din Mangalia. Trupul unei fetițe a fost găsit sub o bancă. Cadavrul prezenta urme de violență / FOTO

Descoperire șocantă într-un parc din Mangalia. Trupul unei fetițe a fost găsit sub o bancă. Cadavrul prezenta urme de violență / FOTO

Caz șocant în Mangalia acolo unde, într-un parc, sub o bancă, a fost găsit cadavrul unei fetițe. Trupul micuței prezenta urme de violență. Până în momentul de față nu se cunoaște nici vârsta și nici identitatea copilei.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Un nou caz șochează România! În Parcul Tosca din Mangalia a fost găsit, sub o bancă, trupul unei fetițe. Potrivit informațiilor, cadavrul avea semne de violenţă pe corp. Polițiștii și jandarmii s-au prezentat la fața locului.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Descoperire șocantă într-un parc din Mangalia

Trupul unei fete a fost descoperit sub o bancă, în Parcul Tosca din Mangalia. Cadavrul prezenta urme de violență. Oamenii legii s-au prezentat la fața locului, însă, până în acest moment, nu se cunoaște nici vârsta și nici identitatea copilei.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Potrivit , trupul copilei a fost transportat la IML, iar în acest caz sunt continuate cercetările de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt.

O fetiță din Suceva, în vârstă de 12 ani a murit, după ce a fost lovită de mașină

La jumătatea lunii iulie, o fetiță din Suceava, în vârstă de 12 ani a murit, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar strada. La volanul autoturismului care i-a adus sfârșitul se afla un tânăr de 26 de ani. Cadrele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața micuței.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, însă acesta nu consumase alcool, astfel că rezultatul a fost 0.

”Azi am asistat neputincios la o scenă în care un o copilă de numai 12 ani și-a pierdut viața. Nu cunosc încă datele complete, nu am văzut momentul în care s-a întâmplat, probabil poliția va veni cu un comunicat sec.

Dar atât vreau să vă îndemn, cu cea mai mare seriozitate: învățați-vă copiii să nu traverseze strada decât numai după ce s-au asigurat nu o dată, nu de două ori, ci și de zece ori dacă e nevoie! Învățați-i să nu subestimeze viteza mașinilor care se apropie. Mai bine să aștepte până nu se mai vede nicio mașină pe drum. Și în niciun caz să nu alerge! Dumnezeu sa-i primească suflețelul în împărăția Sa!”, a scris Marius Cârneală, un martor la tragedie, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191