
INGREDIENTE
150 g unt
120 g faina alba
50 g cacao
1 lgt praf de copt
1/4 lgt sare
2 banane bine coapte
2 oua mari
150 g zahar
1 lgt zahar vanilat
50 ml cafea preparata
100 g dropsuri de ciocolata
Portii: 20 Timp de preparare: sub 30 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Desert banana coffee brownie:
Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate: faina, sarea, cacaua si praful de copt. Untul se topeste apoi se lasa la racit.
Ouale se bat cu un tel impreuna cu zaharul. Bananele se zdrobesc cu furculita si se pun peste amestecul de oua. Se adauga apoi 1 lgt zahar vanilat bourbon, cafeaua apoi untul topit si racit. Se amesteca bine si se toarna ingredientele uscate. Se omogenizeaza compozitia, se adauga dropsurile de ciocolata, se mai amesteca usor si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 40-45 de minute.
Se lasa sa se raceasca bine inainte de a fi portionata.
Pofta buna!
TIPS-URI
1. Dimensiunea tavii este de 20×20 cm.
sursa: www.bucataras.ro