Desert de post, gata în 5 minute. Preparatul dulce pe care îl poți servi în perioada următoare

Desert de post, gata în 5 minute. Preparatul dulce pe care îl poți servi în perioada următoare

Dacă ești în căutarea unui desert simplu și rapid cu care să îi dai pe spate pe cei dragi de Valentine’s Day, dar totodată specific perioadei de post în care vom intra mâine, noi îți propunem rețeta de budincă de vanilie cu biscuiți și banane. Iată cum se prepară acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care îl poți prepara alături de persoana iubită!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Budinca este unul dintre cele mai apreciate preparate și poate fi făcută după gusturile și preferințele fiecăruia. Ei bine, pe internet există o mulțime de rețete de budincă pe care le poți încerca și din care îți poți alege preferatele.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Fără doar și poate, budinca este unul dintre deserturile copilărie. De asemenea, este un desert de casă rapid și ușor de preparat ce îți aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când te bucuri de gustul său.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ingrediente

  • 80 gr praf de budincă de vanilie;
  • 5 linguri zahăr;
  • 800 ml lapte de migdale;
  • 100 gr biscuiți;
  • 2 buc banane;
  • 50 ml sirop de zahăr ars.

Mod de preparare

Pentru a prepara această rețetă de desert de post gata în cinci minute primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ai la îndemână ingredientele menționate. Apoi, adăuga praful de budincă într-un bol cu zahărul și pune și laptele, amestecând energic compoziția.

În continuare, adaugă restul de lapte într-o cratiță și pune-o la foc mic. Urmează să auzi compoziția de budincă și să amesteci până se îngroașă compoziția.

Ajunși la acest pas, taie felii banană și rupe biscuiții în bucățele mici și adaugă într-o formă de guguluf și deasupra toarnă budinca. Tot ce mai ai de făcut este să lași la răcit pentru a se întări. Restoarna pe o farfurie și servește cu un sirop de zahăr ars.

CITEȘTE ȘI: Rețetă de budincă cu praz și spanac. Preparatul de sezon ce nu ar trebui să lipsească din listă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191