Despărțire cu strângere de inimă

Despărțire cu strângere de inimă

„Din păcate, ultimele rezultate din campionat ne-au condus către această decizie, pe care am luat-o cu strângere de inimă după drumul parcurs împreună, timp de aproape trei ani, în Liga Naţională”, a declarat managerul echipei de baschet CSM Petrolul Ploiești, Ionuţ Ivan. Rezultatele dezastruoase i-au fost fatale antrenorului Mihai Popa care, astăzi, a ajuns la un accord cu oficialii CSM Ploieşti privind rezilierea contractului de antrenor al echipei de baschet seniori.

Ivan a mai declarat pentru csmploiesti.ro că uneori trebuie să iei decizii pe care nu ți-ai dori să le pui în practică:,,Aşa cum se întâmplă în sport, primul care plăteşte în astfel de situaţii este antrenorul, deşi, mai mereu, nu el este singurul vinovat pentru rezultatele înregistrate. Au fost şi meciuri în care neşansa a jucat rolul ei, ne-am confruntat şi cu diverse probleme de lot, cea mai recentă fiind cea a lui Kenneth Carpenter, dar cert este că rezultatele sunt cele care rămân şi te obligă, uneori, să iei decizii pe care poate nu ţi le-ai dori”.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Antrenorul Mihai Popa a declarat că decizia luată se impunea:„Viaţa antrenorului depinde de rezultate şi, indiferent de factorii din jurul echipei care au dus la unele nereuşite, am convenit că aceasta este măsura care se impune în acest moment”. CSM Petrolul va pleca mâine spre Cluj, pentru a participa la Turneul Final 8 al Cupei României, în cadrul căruia o va întâlni, joi, de la ora 15:00, în „sferturi”, pe Rapid Bucureşti. Echipa va fi condusă de Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191