Despărțire șoc la Hollywood! Motivul pentru care Natalie Portman se desparte de soțul ei după 11 ani împreună

Despărțire șoc la Hollywood! Motivul pentru care Natalie Portman se desparte de soțul ei după 11 ani împreună

După 11 ani de căsnicie, unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Hollywood se desparte! Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied au decis să pună capăt relației lor, după ce acesta ar fi înșelat-o cu o activistă pentru mediu în vârstă de doar 25 de ani. Natalie Portman și Benjamin Millepied au împreună 2 copii.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Pe data de 4 august, Natalie Portman și soțul ei, coregraful francez Benjamin Millepied sărbătoreau aniversarea a 11 ani de la căsătorie, însă, se pare că relația acestora tocmai a ajuns la final, iar actrița a fost văzută fără verighetă, chiar în ziua aniversării. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Us Weekly, motivul ar fi faptul că francezul a înșelat-o pe Natalie Portman cu o activistă pentru  mediu, în vârstă de doar 25 de ani.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Benjamin Millepied (46 de ani) și Natalie Portman (42 de ani) au împreună 2 copii, pe Amalia (6 ani) și Aleph (12 ani).  Conform Us Weekly, o sursă apropiată cuplului a declarat că „după ce s-a aflat despre aventura lui, au încercat să își repare căsnicia, dar, în prezent, sunt despărțiți.” Deja de câteva luni circulau zvonuri cum să Benjamin Millepied ar fi avut o aventură, iar aceași sursă din jurul fostului cuplu a spus că Natalie Portman „credea că aventura lui a fost o legătură scurtă și prostească, care nu înseamnă nimic pentru el.”

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În ce privește amanta coregrafului francez, se pare că ar fi vorba despre Camille Étienne, o activistă pentru mediu, în vârstă de doar 25 de ani. Se pare că în ciuda gestului soțului ei, Natalie Portman a rămas devotată căsniciei dintre cei doi, dorind să repare relația cu soțul ei, de dragul copiilor celor doi.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2009, lucrând împreună pentru filmele „Black Swan” (2010) și „Vox Lux” (2018).

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191