Dezastru, in parcurile din Ploiesti. Bunul simt al noii generatii a disparut cu desavarsire

Dezastru, in parcurile din Ploiesti. Bunul simt al noii generatii a disparut cu desavarsire

Fara a avea intentia de a generaliza, putem spune ca bunul simt e pe cale de disparitie, in special in randul noii generatii.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Poate ca vremurile pe care le traim, unde timpul nu e niciodata suficient, iar oboseala e atat de acaparatoare incat nu mai avem putere si pentru educatia copiilor, ne-au adus in punctul asta.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Majoritatea parintilor de generatie noua nu sunt la curent cu activitatile sau comportamentul odraslelor, in afara casei. Ceea ce ne duce, firesc, la intrebarea: facem copii doar ca sa primim o cana cu apa la batranete?

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Imaginile surprinse astazi intr-un parc din Ploiesti reflecta calitatea si cantitatea educatiei primite acasa de unii tineri.

Din nefericire, traim vremuri mizerabile. La propriu si la figurat.

„Menținerea curățeniei, în parcurile și grădinile publice precum și în perimetrul locurilor de joacă din municipiu, nu se poate realiza fără aportul ploieștenilor.

Așadar, revenim cu apelul nostru către cetățenii care frecventează aceste locuri, îndemnându-i să depună gunoiul în recipientele destinate acestui scop, pentru a preveni îmbolnăvirea copiilor.

Reamintim cetățenilor faptul că, pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).”, a transmis SGU.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191