Dezastru în Prahova! Mii de consumatori, fără energie electrică din cauza avariilor provocate de furtună

Dezastru în Prahova! Mii de consumatori, fără energie electrică din cauza avariilor provocate de furtună

Peste 4.500 de gospodării din judeţul Prahova nu erau alimentaţi cu energie electrică miercuri, în urma avariilor provocate de furtună pe reţeaua de alimentare cu electricitate. Echipe ale furnizorului de energie electrică se află pe teren, lucrând la remedierea avariilor, transmite News.ro.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Un număr de 4.662 de abonaţi ai companiei de electricitate nu beneficiau de energie electrică, miercuri la ora 10:00, din cauza avariilor produse de furtună pe reţeaua de alimentare.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Conform statisticilor făcute publice de autorităţile din judeţ, sunt afectate zece linii de medie tensiune şi 70 de puncte de transformare care asigurau alimentarea unor consumatori din localităţile. Fântânele, Scorţeni, Tinosu, Tomşani, Doftana, Şotrile, Luca Mare, Starchiojd, Bătrâni, Poseşti, Nucşoara.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Echipe ale furnizorului de energie electrică se află pe teren, lucrând la remedierea avariilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191