Dieta lui Adele face minuni în întreaga lume! Cum a slăbit 30 de kilograme în doar 12 luni

Dieta lui Adele face minuni în întreaga lume! Cum a slăbit 30 de kilograme în doar 12 luni

După ce Adele a ținut prima pagină a ziarelor după pierderea în greutate fantastică, zvonurile au legat-o pe vedeta pop britanică de o dietă minune numită „sirtfoods”.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cântăreața, în vârstă de 32 de ani, a apărut pentru prima dată cu o siluetă mai subțire în toamna anului 2019, spre șocul fanilor de pretutindeni. Ea a continuat să dea jos kilograme în timpul sărbătorilor, îngrijorându-i chiar pe unii privitori că era prea slabă în fotografiile de paparazzi.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Fanii au remarcat silueta după ce a fost gazda emisiunii „SNL”. „Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ați văzut ultima dată”, a glumit ea în timpul monologului de deschidere. „Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor COVID și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc ușor și am putut aduce doar jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Britanica ar fi slăbit aproape 50 de kilograme după ce a angajat un antrenor personal și a urmat dieta sirtfood, un plan alimentar de care a fost legată și după ce a slăbit în 2016.

Iar Adele nu este singura care ar fi ales această dietă care se concentrează pe alimentele care reglează metabolismul. Se pare că și sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, este fană, iar planul alimentar a fost a șaptea cea mai căutată dietă pe Google în 2019.

Dieta sirtfood a luat naștere în Marea Britanie și a fost dezvoltată de nutriționiștii Aidan Goggins și Glen Matten, care au publicat un ghid și o carte de rețete în 2016.

Dieta se concentrează pe sirtuine, sau pe proteinele din corpul tău care se specializează în sănătatea celulară și metabolism, printre altele. Sirtuinele pot fi găsite în alimente precum varza kale, uleiul de măsline extravirgin, hrișca, matcha, afinele și rucola. Surprizele dulci din meniu includ vinul roșu, cafeaua și ciocolata neagră, carnea însă nu este o sirtuină.

Din alimentație se elimină alimentele procesate precumzahărul, lactatele grase și carbohidrații, pentru a face loc alimentelor bogate în compuși ce activează sirtuina (proteină ce controlează metabolismul celulelor): fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola, ceapă roșie, verdețuri) și alimente precum hrișcă, țelină, măsline, capere, cacao, cafea, ceai verde, nuci, soia și turmeric.

Cea mai mai promisiune a dietei este că vă poate ajuta să pierdeți până la șapte kilograme într-o săptămână, a declarat Matten pentru The Post.

În primele trei zile, cei care urmează dieta își limitează consumul la doar de calorii pe zi – o masă plină de sirtuine și două sucuri verzi. Această cantitate crește la de calorii în următoarele patru zile, când este permisă o masă suplimentară. După această săptămână, cei care țin dieta au voie să mănânce oricâte mese cu sirtuină doresc. Exercițiile zilnice sunt, de asemenea, recomandate în cadrul dietei.

Alimentele ar trebui să stimuleze creșterea musculară deoarece activează „gena slabă”, care se presupune că imită efectele dietei și ale exercițiilor alți experți în sănătate nu sunt atât de convinși. Dieteticianul Martha McKittrick a declarat recent pentru The Post că ea crede că dieta nu este prea bogată. Iar Grace Fjeldberg Grace Fjeldberg, dietetician înregistrat la Clinica Mayo, a adăugat: „Nu toată lumea va vedea rezultate asemănătoare cu cele ale lui Adele”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191