Direcția Silvică Prahova demarează campania de împădurire de primăvară

Direcția Silvică Prahova demarează campania de împădurire de primăvară

Direcția Silvică Prahova demarează campania de împădurire de primăvară. Această acțiune va avea loc în perioada 15 martie – 15 aprilie, după cum ne-a declarat șeful instituției, Dragoș Ciomag.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Programul prevede plantări în teren descoperit. Se urmărește regenerarea, atât pe cale naturală, cât și regenerare artificială (lucrări de împăduriri). În plus, vor fi efectuate și lucrări de completări şi de refacere a plantaţiilor afectate de calamităţi.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Potrivit Romsilva, în ultimii cinci ani, Regia a regenerat 72.892 de hectare fond forestier de stat, din care 47.335 de hectare prin regenerări naturale şi 25.557 de hectare prin lucrări de împăduriri, fiind plantaţi, în total, 141,37 milioane de puieţi forestieri.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191