Doamne, fereste! Sute de constănțeni au fugit în stradă, sâmbătă seara, după o ştire despre un cutremur iminent

Doamne, fereste! Sute de constănțeni au fugit în stradă, sâmbătă seara, după o ştire despre un cutremur iminent

A fost panică şi haos, sâmbătă seară, la Constanţa. Circa 300 de persoane din cartierul constănțean Henri Coandă au ieși din blocuri în seara zilei de sâmbătă, 11 februarie, crezând că urmează ca România să fie lovită de un cutremur.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

De la ce a pornit totul? Panica s-a instalat după ce unii oameni au văzut la televizor o știre din care au dedus că urmează să aibă loc un cutremur major pe teritoriul României.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Poliţia şi pompierii s-au deplasat acolo

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Reprezentanţii poliţiştilor şi ai pompierilor au confirmat situaţia bizară de la Constanţa, unde, evident, oamenii s-au panicat în contextul cutremurelor din Turcia.

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 21.45 polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța s-ar afla mai multe persoane care s-ar fi autoevacuat din locuințe de teama unui eventual cutremur, conform IPJ Constanţa.

Apelantul la 112, amendat cu 500 lei

Ce au făcut oamenii legii? L-au amendat cu 500 lei pe omul care a sunat la 112.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în sprijinul pompierilor constănțeni, în vederea menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale”, transmite IPJ.

După intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, polițiștii l-au sancționat contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, cu amendă de 500 de lei, pe bărbatul care a apelat SNUAU 112.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191