Doi oameni au făcut o gaură cu excavatorul în Marele Zid Chinezesc ca să ajungă mai repede la muncă

Doi oameni au făcut o gaură cu excavatorul în Marele Zid Chinezesc ca să ajungă mai repede la muncă

Două persoane au fost reținute în nordul Chinei după ce ar fi provocat stricăciuni unei secțiuni din Marele Zid Chinezesc cu un excavator, informează CNN, care citează autoritățile locale.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Un bărbat de 38 de ani și o femeie de 58 de ani din provincia Shanxi sunt acuzați că au încercat să facă o spărtură prin faimosul zid ca să scurteze drumul până la locul lor de muncă – un șantier din apropiere, a anunțat poliția locală într-un comunicat.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cei doi au extins o spărtură în structura străveche ca să o facă suficient de mare încât să treacă cu un excavator, scopul fiind să creeze o scurtătură până la șantier.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Stricăciunile produse cu excavatorul au provocat daune semnificative de integritate și siguranță acelei secțiuni din zid, informează poliția chineză.

Poliția din Yuyou i-a reținut pe cei doi suspecți după ce a fost informată de daunele produse pe 24 august. Cazul este în desfășurare.

Marele Zid Chinezesc, un proiect strategic de apărare pentru China timp de sute de ani, are o lungime de peste de kilometri și este monument protejat UNESCO din 1987.

Daunele au fost produse la o bucată din zid care datează din dinastia Ming (1368-1644).

Autoritățile chineze au acționat mai intens în ultimii ani pentru a proteja Marele Zid și a împiedica actele de vandalism.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191