Două echipe românești au avut meci decisiv în cupele europene

Două echipe românești au avut meci decisiv în cupele europene

Ceea ce se întâmplă la baschet rămâne un vis pentru fotbal. Chiar și la U17 acolo unde două echipe românești au jucat meci decisiv în cupele europene pentru calificarea la Turneul Final al European Youth Basketball League. CSM Petrolul Ploiești și Știința București s-au înfruntat în grupa de la Ploiești, iar formația gazdă s-a impus cu 85-56 într-o atmosferă cum și-ar dori mulți tineri de la trupe din Europa.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Pentru CSM Petrolul au jucat: Codruţ Dinu (25 puncte, 7×3), David Raşoga (16), Robert Pătraru (14, 4×3), George Angelian (13), Christos Manthopoulos (7), Rareş Mihalache (4), Răzvan Popa (3), Rareş Movileanu (3, 1×3), Armand Suciu, David Naum, Alexandru Dimov şi Mihai Oprea. CSM-ul a câștigat grupa găzduită de Sala ,,Olimpia” și merge mai departe cu un bilanț general de 7 victorii și o înfrângere.

La fel ca la primul turneu, EYBL a oferit şi premii individuale la finalul competiţiei de la Sala Sporturilor ,,Olimpia”. Reprezentanta EYBL, Martina Aho, i-a premiat pe Christios Manthopoulos – MVP al echipei, pe George Angelian – selecţionat în „5”-ul turneului, şi pe Codruţ Dinu – MVP al turneului! Datorită titlului primit, Codruț a fost “recompensat” și de colegii săi care l-au udat din cap până în picioare .

Codruț Dinu:’’Am dat tot ce am avut mai bun, am jucat ca o echipa si asta s-a vazut pe tabela. Finala romaneasca a grupei demonstreaza ca nivelul baschetului in Romania creste din ce in ce mai mult si ma bucur foarte mult ca noi am fost cei care ne-am impus la final.”

Antrenorul echipei, Ionuț Ivan, vrea împreună cu jucătorii săi să câștige trofeul suprem:’’A fost un meci foarte greu, dar pe care l-am pregatit foarte bine. Am reusit sa anihilam punctele lor forte. Le-am spus baietilor ca echipa cu mai mult suflet se va impune si la final s-a vazut cine si-a dorit mai mult. Mergem la Turneul Final cu increderea ca putem cuceri trofeul!” Turneul Final va avea loc la Skopje, Macedonia de Nord, în luna aprilie şi va avea la start opt echipe. Sursa foto:csmploiesti.ro

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191