Doua escroace din Galati au furat bani si bijuterii de la doi pensionari din Ploiesti. Prejudiciul, 8000 lei

Doua escroace din Galati au furat bani si bijuterii de la doi pensionari din Ploiesti. Prejudiciul, 8000 lei

Două femei din Galați au reușit să pună mana pe banii și bijuteriile a doi bunici din Prahova

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ieri, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuințe au reținut o femeie bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În fapt, în luna ianuarie a anului 2021, două femei, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a două persoane în vârstă și le-ar fi sustras din locuințele acestora bani, dar și bijuterii, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 8.000 de lei.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, ca fiind două femei cu vârstele de 35, respectiv 46 de ani, din municipiul Galați, una dintre acestea având calitatea de deținut în cadrul Penitenciarului Târgșoru Vechi.

În baza probatoriului administrat, față de femeia în vârstă de 46 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora și luării măsurilor legale care se impun.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191