Două fetițe de 12 ani au sărit ținându-se de mână de pe un bloc de 15 etaje din Kiev

Două fetițe de 12 ani au sărit ținându-se de mână de pe un bloc de 15 etaje din Kiev

Două fetițe în vârstă de 12 ani au sărit împreună de la etajul 15 al unei clădiri de locuințe din Kiev, informează poliția ucraineană.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Poliția a fost anunțată miercuri seară, după ce trupurile celor două fetițe au fost descoperite în zona unui bloc de locuințe din strada Mykhailo Drahomanov. Victimele au fost identificate, iar autoritățile au anunțat că primele informații arată că este vorbe despre o sinucidere.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Potrivit canalului de Telegram Kiev Now, cele două fetițe locuiau în aceeași clădire. În ziua incidentului, una dintre ele a mers în vizita la cealaltă, apoi au urcat împreună la etajul 15 al clădirii, de unde au sărit în gol, ținându-se de mână.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Copiii au murit pe loc în urma săriturii, iar potrivit primelor concluzii ale anchetatorilor ele nu consumaseră niciun fel de substanțe. Fetițele proveneau din familii fără probleme cunoscute, iar asupra uneia dintre ele a fost găsit un bilet de adio.

Poliția ucraineană a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și tratează incidentul ca pe o sinucidere.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191