Două meciuri în doar câteva zile

Două meciuri în doar câteva zile

După pauza prilejuită de amicalele naționalei României se va relua Superliga iar Petrolul revine în forță! Trupa ploieșteană va avea două înfruntări foarte importante într-un interval de doar cinci zile. Liga Profesionistă a stabilit că Florin Pîrvu se întoarce, ca adversar, pe ,,Ilie Oană” în 5 aprilie atunci când Petrolul Ploiești va înfrunta, de la ora 17.30, FC Voluntari.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

În sezonul regular fotbaliștii Petrolului au fost încurcați de ilfoveni având în vedere că în meciul-tur, disputat la Ploiești, aceștia au pierdut, iar la retur nu au putut să se revan revanșeze, scor final 0-0. Lucurile stau invers în disputele dintre Petrolul și Dinamo. ,,Lupii” au făcut 1-1 în tur, pe ,,Arcul de Triumf, și au învins, 1-0, în propriul fief.

Pe 1 aprilie, de la ora 20:30, Petrolul joacă la Dinamo și ar vrea să bată cu același scor ca în partida de la Ploiești. În jocul care se va desfășura de ,,Ziua Păcălelii” pe stadion se vor auzi doar “câinii” și „lupii” din teren pentru că cei din tribune au primit interzis la această înfruntare, iar cei ai gazdelor se spune că nu își vor mai vedea echipa favorită ,,live” în acest sezon deoarece nu ar primi, la apel, o reducere a suspendării.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Totul din cauza incidentelor petrecute la Dinamo-UTA. În urma acestora Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancționarea clubului Dinamo cu măsura programării fără spectatori a următoarelor patru jocuri oficiale, ca urmare a ceea ce s-a întâmplat la disputa cu echipa antrenată de Mircea Rednic. Mai mult, cele două cluburi au primit și câte o penalitate sportivă de câte 100.000 lei.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191