Două zodii care se vor despărți în luna august. Nativii nu vor putea gestiona discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită

Două zodii care se vor despărți în luna august. Nativii nu vor putea gestiona discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită

Luna august vine cu provocări în ceea ce privește relațiile pentru unii nativi, care vor ajunge într-un punct important al vieții de cuplu. Este posibil ca unele probleme care nu au fost rezolvate la momentul respectiv să revină și să cauzeze alte neplăceri.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Unii nativi vor trebui să învețe să își asculte mai mult partenerul și cu atenție, asta dacă vor să fie în continuare împreună. Provocările pe planul relațiilor nu sunt deloc puține în luna august, iar anumite zodii trebuie să învețe cum să comunice eficient cu persoana iubită.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Balanță

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cu toate că echilibrul le caracterizează stilul de viață, nu la fel se poate spune și despre perioada următoare, când acești nativi vor fi mai impulsivi decât de obicei. Ce-i drept, cei apropiați nu le cunosc această latură, poate chiar nici partenerul, dar luna august este momentul în care vor spune direct ceea ce îi deranjează.

Este posibil ca tonul calm și abordarea empatică să fie înlocuite de o atitudine care poate deranja partenerul și pot fi înțeleși greșit. De astfel, nu este momentul nici ca acești nativi să fie geloși peste măsură, pentru că pot aduce și mai multă tensiune în cuplu.

Vărsător

Și pentru Vărsători se anunță o perioadă complicată pe plan sentimental, iar discuțiile pot fi la ordinea zilei. S-ar putea ca acești nativi să lase impresia persoanei iubite că nu le pasă prea mult de relație sau de eventualele probleme. De asemenea, pot să pară superficiali și individualiști în loc să pună mai presus binele relației. Acești nativi preferă să nu se certe, chiar dacă poate sunt deranjați de cum evoluează lucrurile în cuplu.

Cu toate că, de obicei, adoptă o astfel de atitudine, este bine ca de această dată să spună lucrurilor pe nume, dacă vor cu adevărat ca relația să continue. În caz contrar, este foarte probabil să se ajungă la o despărțire, pe care mai apoi să o regrete. Chiar dacă nu arată că sunt afectați de discuțiile în cuplu, nativii Vărsători sunt oameni sensibili și au un stil aparte de a-și arăta iubirea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191