Două zodii care vor primi o moștenire în luna august. Nativii își vor schimba viața radical

Două zodii care vor primi o moștenire în luna august. Nativii își vor schimba viața radical

Doar două zodii din horoscop vor avea parte de noroc în luna august. Acești nativi se vor bucura de o moștenire și vor avea magnet la bani. Vor face acțiuni importante și viața lor se va schimba radical. Iată care sunt nativii norocoși!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Vești bune pentru două zodii din horoscop! Acești nativi vor trăi una dintre cele mai bune perioade din viața lor și vor avea surprize plăcute din partea celor apropiați, dar mai ales vor fi în centrul atenției la locul de muncă.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Rac

Pentru Raci se anunță o perioadă excelentă, iar acești nativi vor primi vești bune din partea celor apropiați. Racii vor da lovitura pe toate planurile și vor beneficia de o mărire de salariu, dar și de o moștenire din partea familiei.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Balanță

Balanțele vor fi surprinși cu o moștenire și ei vor sta destul de bine pe plan financiar, chiar dacă în ultima perioadă au avut parte de mai multe cheltuieli. Balanțele vor străluci în luna august și nu vor simți lipsă de nimic, iar la locul de muncă vor fi apreciați pentru toată munca depusă de-a lungul timpului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191