Dovada că timpul si spațiul nu există! Pe DN1B, la Valea Calugarească, a apărut o anomalie ce nu poate fi explicată prin legile fizicii

Dovada că timpul si spațiul nu există! Pe DN1B, la Valea Calugarească, a apărut o anomalie ce nu poate fi explicată prin legile fizicii

„Minune” a fizicii, pe drumul national 1B, la Valea Calugareasca! Pe tronsonul de drum dintre Valea si Chitorani a aparut, se pare, un fel de „gaura de vierme” care a inghitit pur si simplu cativa kilometri.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Din Valea Calugareasca si pana la Ploiesti e o distanta de 9 km, potrivit primului indicator, insa, daca mai mergi putin, descoperi ca orasul nostru se tot indeparteaza, astfel ca de la Chitorani ai de mers 15 km pana la Ploiesti.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ce sa mai inteleaga omul care a facut scoala pe vremea cand un kilometru avea 1000 de metri iar parcurgerea lor scadea distanta dintre punctul A si punctul B?

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Stim ca s-a luat premiul Nobel pentru demonstratia ca universul nu este real, asa ca avem incredere ca cineva ar putea sa ne explice si fenomenul tronsonului de drum in Prahova, unde, practic, spatiul se dilata, dar nu si timpul!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191